Osobní odběr Plzeň | Sleva 20% na PRVNÍ objednávku

O nás

Jsme mladý eshop s působením v Plzni a prostřednictvím internetu po celé ČR, který vznikl koncem roku 2022 a jenž se zajímá o kratom intenzivně od roku 2019. Máme dostatek informací, špatných i dobrých zkušeností, proto dobře víme co správný sběratel kratomu žádá.

Rostlina, která má zajímavé vlastnosti a užitek by měla splňovat některá kritéria a zákazník si zaslouží zdroj, který je naprosto v pořádku, zboží splňuje nejvyšší kvalitu a čistotu.

Bylo příliš řečí prodejců, kteří nazývají svoje produkty jako nejlepší na trhu přitom nemají motivaci řádně otestovat svoje zboží mikrobiologickým rozborem a chemickou analýzou na kovy. Nespoléháme se na testy z Indonésie, proto máme své zboží testované laboratorně v ČR.

Prodáváme čisté barvy, ale zrovna tak mixy barev, které zpracováváme v čistém prostředí.

Naším cílem je nejvyšší kvalita produktů, tudíž spokojený zákazník a postupné rozšiřování sortimentu.

Mimo zaslání Zásilkovnou, nabízíme i osobní odběr v Plzni.

pracovna-kratomzone_1

Proč tedy nakupovat u nás?

1) Kvalita a čerstvost

Pečlivě vybraní a vyzkoušení dodavatelé, kterým klademe důraz na čerstvost a kvalitu dodávaného zboží. Poměr hlavních alkaloidů je proto vysoký, napříč všemi produkty. Též máme laboratorní testy na mikrobiologii a těžké kovy.

2) Správné skladování a kvalitní obaly

Prášek balíme a tavíme do uzavíratelných doypacků opatřené zip-lockem, díky kterým je chráněn před zvětráváním, vlhkostí a světlem. Samotné zboží řádně skladujeme v temnu a chladu.

3) Doprava zdarma + Osobní odběr Plzeň

Pokud u nás nakoupíte zboží v hodnotě nad 1500 Kč, máte automaticky dopravu zcela zdarma (nezahrnuje částku za dobírku).

V Plzni lze domluvit osobní odběr (zdarma) a v případě větší objednávky i rozvoz po Plzni a jejím okolí (běžně mezi 12-14h).

4) Rychlé dodání

Zboží zpravidla expedujeme do 1 pracovního dne od vytvoření objednávky, ovšem v případě objednání do 12:00h téhož dne, expedujeme zboží ihned. Platí pouze pro pracovní dny.

 V případě osobního odběru v Plzni, řešíme objednávky zhruba od 8:30-16:30h. Nevylučujeme domluvu i mimo stanovený čas.

5) Vždy rádi poradíme

Máte jakýkoliv dotaz? Neváhejte napsat na náš email, Instagramu, Facebook, anebo můžete zavolat. Rádi zodpovíme vaše otázky.

Volejte: 720 555 748, pište: info@kratomzone.cz

banner-kratomzonekratomovy-prasek-kratomzone